huishoudboekje
helpt om inzicht te krijgen


Weet jij precies waar je je geld maandelijks aan uitgeeft? En weet je ook hoeveel je binnen krijgt? Met een digitaal huishoudboekje heb je in één oogopslag inzicht in al je inkomsten en uitgaven. En dát is het begin van méér grip op je geld! Je digitale huishoudboekje vertelt je niet alleen precies wat je inkomsten en uitgaven zijn, je ziet ook op welke posten je zou kunnen besparen. Handige tools als een begroting en bestedingsruimte zorgen ervoor dat je een goede financiële planning kunt maken. Je wordt bewuster van je geldzaken en krijgt grip op je geld.

huishoudboekje
controle over je geldzaken


Een bankafschrift vertelt je precies hoeveel geld er bij- en afgeschreven is. Maar daarmee heb je nog geen inzicht in het totaalbedrag dat je de afgelopen maand hebt uitgegeven aan bijvoorbeeld boodschappen. Juist dat inzicht is belangrijk om meer controle te krijgen over je geldzaken. Een digitaal huishoudboekje verdeelt al je inkomsten en uitgaven onder in duidelijke categorieën. Zo zie je in één oogopslag waaraan je je geld hebt besteed. En, belangrijker, je ziet direct op welke uitgaven je zou kunnen besparen.

Davilex Cash Personal

De voordelen op een rij

 • Direct inzicht in je geldzaken

  Een huishoudboekje verdeelt je inkomsten en uitgaven over verschillende categorieën. Zo krijg je goed inzicht in je inkomsten- en uitgavepatroon.
 • Meerdere bankrekeningen

  Heb je meerdere bankrekeningen? Dan is het beeld dat je hebt van je financiën versnipperd. Cash Personal maakt het plaatje compleet.
 • Financiële planning

  Davilex Cash Personal helpt je met je financiële planning. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig een begroting opstellen en je spaarverloop volgen.
 • Handige extra's

  Davilex Cash Personal heeft vele extra's. Houd bijvoorbeeld ook je contante uitgaven bij en registreer gegevens van officiële documenten, zoals contracten.

davilex cash personal
zie waar je kunt besparen


Iedereen kan besparen. Op energie bijvoorbeeld, of op huishoudelijke kosten. En wat is er nu leuker dan zonder er veel moeite voor te doen aan het eind van de maand (méér) geld over te houden? De kans van slagen is het grootst wanneer je vooraf nagaat op welke uitgavenposten je kunt en wilt besparen. Kunnen de vaste lasten omlaag, is er ruimte in de variabele kosten als uitgaven voor boodschappen, kleding en uitgaan? Het huishoudboekje geeft je helder inzicht in je bestedingspatroon, waardoor het makkelijker is om bespaarkansen te zien en te starten met besparen.


huishoudboekje
bereik je doelen


Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te sparen. Het is natuurlijk altijd handig om een financiële buffer te hebben waarmee je onverwachte kosten op kunt vangen. Maar je kunt ook sparen voor bijvoorbeeld een verbouwing of een verre reis. Om je extra te motiveren om je doelen te verwezenlijken, biedt het huishoudboekje Cash Personal je de mogelijkheid om je spaardoelen vast te leggen en je spaarverloop te volgen. Zo zie je je spaardoel steeds dichterbij komen en weet je op welke datum je je spaardoel gehaald hebt.